«

авг. 25

IGDENTAL

Зъболекар

Знаем, че красивата усмивка е много важна. Здравите зъби означават здрав човек, затова всеки пациент, трябва да държи на зъбите си, така както на външния си вид. И ето тук сме ние, зъболекарите от IGDENTAL. Един екип от специалисти, които ще се грижат за вашата красива усмивка. При нас ще получите добра услуга за добра цена.

Ако Вие като пациент посетите нашата клиника навреме, ще избегнете много проблеми в бъдеще. Редовните прегледи ще ни позволят да съставим график и досие, където ще се отбележи следващият Ви преглед. При ранно посещение при зъболекар се откриват и рано проблеми, които могат да се появят в по-късен стадий и ние можем да ги предвидим и отстраним навреме на по-ниска цена.

Прегледите при нас са обстойни и задълбочени, защото проверяваме зъбите, венците, устните, небцето, езика, вътрешната страна на бузите и кожата на лицето.

Ние зъболекарите от IG DENTAL ще работим за Вас и за Вашата красива и здрава усмивка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

"Може да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>