IGDENTAL

Зъболекар

Красивата усмивка и белите, здрави зъби говорят за здрав човек, затова всеки от нас трябва да държи на здравето на своите зъби така, както държи на външния си вид.

Дентална клиника IG DENTAL се състои от екип от опитни стоматолози, които ще се погрижат за вашето дентално здраве, изготвяйки индивидуален и цялостен план на лечение. В нашата клиника ще получите отлична услуга на добра цена.

Ако Вие като пациент посетите стоматологичната клиника навреме, ще избегнете редица проблеми в бъдеще. Редовните прегледи са от съществена важност за поддържането на добро дентално здраве. От наша страна разчитайте да ви съставим график и досие, където ще отбелязваме всеки Ваш следващ преглед. Не забравяйте – при навременното/профилактично посещение при зъболекаря може да бъдат открити проблеми, които обичайно се забелязват в по-късен стадий. Открити в зародиш, те могат да бъдат отстранени навреме на по-ниска цена.

Във видеото по-долу е обяснено и показано как правилно да четкаме зъбите си, за да премахнем възможно най-голямо количество плака без да нараняваме венците.

Прегледите при нас са обстойни и задълбочени, защото проверяваме зъбите, венците, устните, небцето, езика, вътрешната страна на бузите и кожата на лицето.

Стоматолозите от IG DENTAL работят усилено за Вас и за Вашата красива усмивка.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван!